Onze ambassadeurs zijn vrijwilligers die, elk vanuit hun specifieke talenten, verandering trachten teweeg  te brengen ten voordele van de Lyme community. Ze dragen mee de missie uit van Time for Lyme, en vanuit hun persoonlijke ervaringen met de problematiek maken ze de ziekte van Lyme en haar consequenties beter bekend bij een breder publiek.

Onze ambassadeurs:

John Crombez

Sp.a politicus John Crombez zag van naderbij welke impact de ziekte van Lyme kan hebben op iemands leven en dat van zijn naasten. Sindsdien zet hij zich dan ook in om mensen de juiste weg te tonen naar een correcte diagnose en adequate behandeling. Dit doet hij onder meer via lezingen en medewerking aan campagnes en documentaires.

Nele Lijnen

Open VLD politica Nele Lijnen zet zich sinds enkele jaren in voor mensen met de ziekte van Lyme. Onder meer via het jaarlijkse event “Walk the Lyme” te Hechtel-Eksel (Limburg), tracht ze awareness te creëren voor deze invaliderende ziekte. In mei 2016 werd in de Kamercommissie Volksgezondheid de resolutie over Lyme van Nele Lijnen en Ine Somers unaniem aangenomen. Deze resolutie en de unanieme steun in de Kamer zijn een belangrijke stap voorwaarts in het onderzoek naar en de strijd tegen de ziekte van Lyme.

Wenst u ambassadeur te worden voor Time for Lyme? Laat het ons weten via info@timeforlyme.eu