Vzw Time for Lyme organiseert zelf al dan niet (jaarlijks) terugkerende evenementen, maar biedt ook ondersteuning bij evenementen die door derden worden georganiseerd ten voordele van Time for Lyme (vb. benefietacties van particulieren en bevriende verenigingen). Al deze activiteiten vinden plaats in de verschillende provincies.

Om dit alles te kunnen overzien, is onze vzw steeds op zoek naar provincieverantwoordelijken.

De provincieverantwoordelijken coördineren de vrijwilligerswerking binnen hun provincie en zijn de ankerpunten voor een goede provinciale werking. Ze fungeren als rechtstreeks aanspreekpunt voor het Vlaams of Waals bestuur, naargelang de provincie die zij vertegenwoordigen. Interesse ? Aarzel niet contact op te nemen voor meer info via info@timeforlyme.eu

We zijn bijzonder dankbaar en trots om onze eerste provincieverantwoordelijke aan jullie voor te stellen!

Ivo Vlassaks is ons eerste provincieanker in Limburg.

Sedert november 2017 coördineert Ivo er de activiteiten in overleg met het Vlaamse bestuur van Time for Lyme en overeenkomstig de doelstellingen en het jaarlijks actieplan. Ivo komt uit Hamont-Achel en is al geruime tijd een gemotiveerde vrijwilliger voor Time for Lyme in zijn regio. Op diverse plaatsen en bij verschillende verenigingen gaf hij reeds voordrachten over de ziekte van Lyme. Via deze en andere evenementen wil hij zo veel mogelijk kennis verspreiden over de gevaren van de tekenbeet en de ziekte van Lyme.