Stadsloop De Gentenaar

Op zondag 19 mei is er de Stadsloop De Gentenaar, de klassieker onder de loopwedstrijden in Gent! Lopers kunnen kiezen tussen 1km (start om 13u30), 5km (start om 14u) of 10km (start om 15u) door de Gentse binnenstad.
We hebben jullie hulp nodig om de ziekte van Lyme en onze vzw onder de aandacht te brengen tijdens de Lyme disease awareness month.

Vandaar onze oproep:

  • Wie neemt reeds zelf deel of wil deelnemen aan de Stadsloop?
  • Wie kent iemand die zelf deelneemt of wil deelnemen aan de Stadsloop?

De eerste 10 personen die zelf zullen lopen of iemand anders mobiliseren dat te doen, krijgen een Time for Lyme T-shirt cadeau. Ze beloven ons daarbij een paar toffe actiefoto’s van tijdens de Stadsloop uiteraard met T-shirt aan, door te mailen of Time For Lyme BE-NL te taggen via Facebook.
Ook een groepsfoto van meerdere deelnemers samen met ons T-shirt aan zou prachtig zijn!

Stuur een bericht aan inge@timeforlyme.eu en wees bij de eerste 10. Laat ook weten wat je kledingmaat is, dan reserveren we een T-shirt dat past.

Wie niet bij de 10 eersten is maar toch in T-shirt wenst te lopen of iemand die loopt eentje over de kop wil trekken, kan een T-shirt reserveren aan de uitzonderlijke prijs van 5 Euro. Ook per mail aan inge@timeforlyme.eu en foto’s altijd welkom 😉

T-shirts kunnen worden afgehaald aan de inschrijvingstent op het Sint-Pietersplein (waar ook de borstnummers afgehaald worden) tussen 13 en 15u. Naargelang zullen Godelieve en/of Inge daar staan blinken in … een Time for Lyme T-shirt.

Alle info omtrent de Stadsloop in Gent op:
http://www.sport.be/runningtour/stadsloopgent/…/inschrijven/
Inschrijven 10€ t.e.m. 6 mei en daarna 13€ voor de 5km; 15€ en daarna 18€ voor de 10km.

  • Groepsinschrijvingen (vanaf 10 deelnemers) t.e.m. maandag 6 mei mogelijk.
  • Online voorinschrijvingen t.e.m. zaterdag 18 mei mogelijk.

We zijn jullie op voorhand dankbaar.
Team TfL Vlaanderen